Riool ontstoppen Gouda

Voor het professioneel riool ontstoppen in Gouda en in de regio van Gouda neemt u contact op met ATF Loodgieter & Onderhoud. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur om rioolproblemen op te lossen. Het is heel vervelend wanneer u te kampen heeft met een verstopt riool, daarom is het aan te raden om uw leidingen meteen te laten ontstoppen door een professional. Dit voorkomt veel irritatie en bovendien lost een verstopt riool zich niet vanzelf op, het wordt juist alleen maar erger als u er niks aan laat doen. Eventueel kunnen wij bij een complexe rioolverstopping ook een rioolinspectie in Gouda uitvoeren.

Riool ontstoppen Gouda werkwijze

Onze werkwijze voor riool ontstoppen in Gouda verschilt per situatie. Eerst moet gekeken worden naar de oorzaak van de verstopping. Is uw riool verstopt door de ophoping van vet en/of voedselresten? De riolering kan ook door een breuk in de leiding worden veroorzaakt. Daarnaast kan een verstopping tot stand komen door een verzakking. Wij brengen de oorzaak eerst goed in kaart om vervolgens het probleem effectief op te lossen. Mocht de oorzaak niet direct duidelijk zijn, dan maken wij gebruik van rioolinspectie met behulp van een camera. Hiermee kunnen wij precies zien wat er zich binnen de leiding afspeelt. Wanneer de oorzaak duidelijk is kunnen we op basis daarvan de werkwijze voor rioolontstoppen bepalen.

Riool ontstoppen Gouda: uitfrezen

Kalkafzetting in het riool is een veelvoorkomende oorzaak van een verstopping. De enige optie voor riool ontstoppen is dan het uitfrezen van de leiding. Dit kan door middel van een hoge drukspuit die roteert en de kalk als het ware wegslaat. Het kan ook met een elektrische verenmachine die door middel van een kettingfrees de kalk kapot slaat. Op deze manier hoeven de leidingen niet vervangen te worden.

Riool ontstoppen Gouda: verenmachine

Om te ontstoppen gebruiken wij een ontstoppingsveer voor leidingen met verschillende omtrekmaten, zoals bijvoorbeeld buizen in uw keuken of badkamer. Door middel van een veer die op en neer gaat wordt de verstopping als het ware ‘losgeklopt’. Voor ophopingen in grote rioolbuizen voldoet deze manier niet, dan zetten wij hogedrukreiniging in. Met behulp van een waterstraal met een grote druk erachter wordt iedere verstopping weggespoten.

Riool ontstoppen Gouda: hoge druk slang

De meestvoorkomende werkwijze voor riool ontstoppen is het uitspuiten van het riool met behulp van een hoge druk spuit. Hiermee kunnen de leidingen grondig gereinigd worden. Riool ontstoppen met een hoge druk slang is erg effectief. Mocht de verstopping niet opgelost zijn, dan kunnen wij andere middelen inzetten. Wees dus niet bang, wij lossen uw verstopping in Gouda voor u op, want ontstoppen kunnen wij als de beste! Voor professionele rioolservice bent u bij ons aan het juiste adres.

Riool ontstoppen Gouda hulp

Wilt u meer weten over ons ontstoppingsbedrijf of wilt u een afspraak maken? Bel ons via 085 - 106 13 23 of vul ons contactformulier in.