Afvoer ontstoppen Gouda

Is uw afvoer verstopt? Het water loopt al een tijdje niet goed weg uit uw gootsteen. U neemt zich voor om binnenkort eens een ontstoppingsmiddel te gebruiken, maar dan begint het te borrelen: de afvoer is verstopt. Een verstopte afvoer is heel vervelend. U wilt uw afvoer ontstoppen. Een beginnende verstopping kunt u vaak zelf verhelpen, maar als er echt sprake is van een diepere verstopping heeft u hulp nodig. Wij staan binnen een half uur bij u voor de deur. Lees hieronder waarmee wij u nog meer kunnen helpen of bel direct 085 - 106 13 23 of vul ons contactformulier voor een offerte. Is uw:

  • wasbak verstopt?
  • gootsteen verstopt?
  • wc verstopt?
  • vaatwasser verstopt?
  • wasmachine verstopt?

Afvoer wasmachine verstopt?

Is de afvoer van uw wasmachine verstopt? Veel mensen vragen zich af hoe een wasmachine verstopping veroorzaakt wordt. Er komt immers toch best weinig vuil in de wasmachine terecht. Een verstopte wasmachine gebeurt dan ook niet zomaar. Meestal is de oorzaak een ophoping van kledingvezels of zand. Daarnaast kunnen wasmiddel pods of andere achtergebleven voorwerpen in kleding een verstopte wasmachine veroorzaken. Pods lossen niet altijd helemaal op bij lage temperaturen of korte wasprogramma’s. De juiste oplossing voor de verstopping is afhankelijk van waar de wasmachine is verstopt, in de afvoerslang, afvoerbuis, de aftappomp of dieper in de afvoer. Lees hieronder meer over zelf uw afvoer ontstoppen of neem gerust contact op. Wij helpen u met alle mogelijke verstoppingen uit de brand. Neem gerust contact op door te bellen naar 085 - 106 13 23.

Zelf de afvoer ontstoppen

Is uw afvoer verstopt? Pas goed op als u probeert om zelf de afvoer te ontstoppen: veel ontstoppingsmiddelen die u in de supermarkt kunt kopen zijn erg slecht voor het leidingwerk! De afvoer kan hierdoor zelfs zodanig beschadigd raken dat vervangen de enige optie is. Kies daarom altijd zorgvuldig een ontstoppingsmiddel dat geschikt is voor de afvoer. Probeer ook altijd voor het inzetten van een chemisch middel om de afvoer verstopping te verhelpen met behulp van een ‘plopper’, blokkades hoog in de afvoer komen hiermee vaak goed los.

Een ontstoppingsbedrijf inschakelen

Bevindt de blokkade zich dieper in de afvoer? Aarzel in Gouda dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren vakmannen zijn u graag van dienst bij een verstopte afvoer! Wij ontstoppen de afvoer met behulp van ontstoppingsveren en hoge waterdruk. Het resultaat hiervan is altijd hetzelfde: uw afvoer loopt weer goed door! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoer en riool, we staan dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat de afvoer weer perfect werkt.