Rioolstank in Gouda?

Doucheput stinkt? Of hangt er een rioollucht in huis, maar kunt u niet vinden waar de stank vandaan komt? Rioolstank wordt in vrijwel alle gevallen veroorzaakt door een scheurtje of breukje in een rioolbuis, die op hun beurt weer ontstaan door bijvoorbeeld een verzakking van het riool. Heeft u een verstopping in Gouda? Ook een ernstige verstopping kan ervoor zorgen dat een rioolbuis barst en daardoor lek raakt.

Wat de oorzaak van de stank ook is: rioolstank in huis is heel vervelend en moet snel worden verholpen. Niet in het minst omdat het niet alleen vies ruikt, maar ook gevaarlijk is voor uw gezondheid. De vieze lucht die u ruikt is namelijk een giftig gas dat in hoge concentraties uw gezondheid kan aantasten. Wacht daarom nooit te lang met het inschakelen van professionele hulp bij stankoverlast!

Professionele rookdetectie

Als u woonachtig bent in Gouda of in de buurt van Gouda kunt u bij stank overlast altijd een beroep doen op ATF Loodgieter & Onderhoud. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring, uitgebreide kennis en geavanceerde materialen zijn wij een echte rioolstankspecialist. Wij zorgen ervoor dat u snel van de vieze lucht verlost bent! Hiervoor zetten we rookdetectie in. Bij deze detectie wordt uw riool vol geblazen met speciale rook. Hierdoor kunnen we lekken en breuken snel ontdekken.

Heeft u onze hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via 085 - 106 13 23 of via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.