Teamfoto Vak Loodgieter

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Gouda voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Gouda, hoofdvestiging Gorinchem

Riolering aanleggen in Gouda

Ga je binnenkort een woning bouwen of verbouwen of is het riool aan vervanging toe? Heeft u hulp nodig? De vakmannen van Vak Loodgieter zijn er om u bij te staan. Met behulp van kwalitatief goed materiaal en uitgebreide kennis zorgen wij ervoor dat de klus succesvol wordt volbracht. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

De meeste riolering is onzichtbaar, verborgen onder de vloer of in de muur. Hierdoor is het essentieel om deze taak op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, omdat anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met de grootste zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos mee kan.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen worden nog veel gebruikt in oude woningen. Wanneer er een lekkage voorkomt in een oude gresbuis, vragen mensen zich af of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Dit is geen probleem, wij werken met speciale overgangsstukken zodat niet de hele riolering vervangen moet worden.

Echter is het wel verstandig bij een lekkage in een riool, welke nog uit gresbuizen bevat, om een rioolinspectie uit te voeren. Met behulp van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de toestand van de leidingen vast te stellen. Indien de gresbuis riolering in een slechte staat verkeert, kan het verstandiger zijn om het gehele rioolsysteem te vernieuwen.

Riolering vervangen in Gouda

Als uw riolering in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages op meerdere plekken, of als u deze problemen wilt voorkomen, dan kan Vak Loodgieter u helpen door het gehele rioolstelsel te vervangen. Als u uw gehele riolering wilt laten vervangen, bent u bij Vak Loodgieter aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via 0183 213 100 voor een passend advies met betrekking tot uw riolering.

Vak Loodgieter staat voor u klaar in Gouda
Over ons

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0183 213 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Vak Loodgieter

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!


Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen, dak- of rioolproblemen, wij bieden een snelle, efficiënte en duurzame oplossing.


Wij streven ernaar om hoogwaardige service te leveren tegen eerlijke prijzen. Uw tevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Daarom gaan we verder dan alleen het oplossen van uw huidige problemen. We luisteren naar uw behoeften, bieden advies op maat en streven ernaar om langdurige oplossingen te bieden die voldoen aan uw verwachtingen.


Met Vak Loodgieter kiest u niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor betrokkenheid en zorg voor uw tevredenheid.