Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 085 106 1323Of vul het formulier in

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Gouda voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Gouda, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riolering aanleggen in Gouda

Ga je binnenkort een woning bouwen of verbouwen of is het riool aan vervanging toe? Heeft u hulp nodig? De vakmannen van ATF Loodgieter & Onderhoud zijn er om u bij te staan. Met behulp van kwalitatief goed materiaal en uitgebreide kennis zorgen wij ervoor dat de klus succesvol wordt volbracht. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

De meeste riolering is onzichtbaar, verborgen onder de vloer of in de muur. Hierdoor is het essentieel om deze taak op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, omdat anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met de grootste zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos mee kan.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen worden nog veel gebruikt in oude woningen. Wanneer er een lekkage voorkomt in een oude gresbuis, vragen mensen zich af of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Dit is geen probleem, wij werken met speciale overgangsstukken zodat niet de hele riolering vervangen moet worden.

Echter is het wel verstandig bij een lekkage in een riool, welke nog uit gresbuizen bevat, om een rioolinspectie uit te voeren. Met behulp van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de toestand van de leidingen vast te stellen. Indien de gresbuis riolering in een slechte staat verkeert, kan het verstandiger zijn om het gehele rioolsysteem te vernieuwen.

Riolering vervangen in Gouda

Als uw riolering in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages op meerdere plekken, of als u deze problemen wilt voorkomen, dan kan ATF Loodgieter & Onderhoud u helpen door het gehele rioolstelsel te vervangen. Als u uw gehele riolering wilt laten vervangen, bent u bij ATF Loodgieter & Onderhoud aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via 085 106 1323 voor een passend advies met betrekking tot uw riolering.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1323

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Logo van Keurmerk ConsuBeter
Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft.Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had.Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!!Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken.Afspraken werden nagekomen.Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelostTop bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf!Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.