Teamfoto Vak Loodgieter
Werkzaam in Gouda, hoofdvestiging Gorinchem

Gootsteen ontstoppen in Gouda

Het dagelijkse gebruik van de gootsteen omvat het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Daarom is het erg vervelend als deze verstopt raakt en niet meer doorloopt en u hierdoor de gootsteen niet kan gebruiken. Als het niet mogelijk is om de verstopping zelf op te lossen, kunt u Vak Loodgieter inschakelen om dit voor u te verhelpen.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de gootsteen verstopt raakt en streven ernaar om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0183 213 100. Zo kunnen we samen een afspraak in plannen om het probleem snel te verhelpen. Om elke verstopping op te lossen, maken we gebruik van verschillende middelen die passen bij de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan een verstopte gootsteen. Door de gootsteen in de keuken spoelen we vaak allerlei soorten zaken weg, zoals zeepresten van het handen wassen. Daarnaast komen er ook regelmatig etensresten voorbij in de afvoerbuizen. Deze etensresten zijn vaak vet en blijven vastzitten in de afvoerbuizen, wat verstoppingen veroorzaakt.

Wanneer vet aan de zijkanten van de afvoerbuizen blijft kleven, zal dit ervoor zorgen dat de doorgang vernauwt. Als deze buizen te ver zijn dichtgeslibd door vetresten, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer door de buizen afgevoerd kunnen worden. Wanneer dit zich voordoet bij u, is het verstandig om Vak Loodgieter te benaderen om dit probleem voor u te verhelpen.

Vak Loodgieter: uw rioleur in Gouda en omgeving!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Om de verstopping zelf op te lossen, kunt u gebruik maken van handige middelen zoals een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het niet lukt om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping na een korte periode weer terugkomt, Bij Vak Loodgieter bent u aan het juiste adres. Wij werken professioneel en maken gebruik van de beste materialen, waardoor we de verstopping snel kunnen verhelpen. Altijd zorgen wij ervoor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u direct weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem contact op via 0183 213 100 voor een afspraak.


Vak Loodgieter staat voor u klaar in Gouda
Over ons

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0183 213 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Vak Loodgieter

Onze gekwalificeerde specialisten staan voor u klaar!


Bij Vak Loodgieter kunt u rekenen op een team van ervaren professionals die klaar staan om al uw loodgietersproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen, dak- of rioolproblemen, wij bieden een snelle, efficiënte en duurzame oplossing.


Wij streven ernaar om hoogwaardige service te leveren tegen eerlijke prijzen. Uw tevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Daarom gaan we verder dan alleen het oplossen van uw huidige problemen. We luisteren naar uw behoeften, bieden advies op maat en streven ernaar om langdurige oplossingen te bieden die voldoen aan uw verwachtingen.


Met Vak Loodgieter kiest u niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor betrokkenheid en zorg voor uw tevredenheid.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter