Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 085 106 1323Of vul het formulier in

Riool ontstoppen

Wij staan in Gouda voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Gouda, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riool ontstoppen Gouda

Als eigenaar van een huis bent u zelf verantwoordelijk voor het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf wanneer uw riool verstopt raakt. Wacht niet te lang met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf om verdere schade te voorkomen. U bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de rioleringsbuizen als huiseigenaar.

Als er een verstopping optreedt in uw afvoer, wc of gootsteen, kunt u altijd rekenen op onze ervaren specialisten om het probleem op te lossen in Gouda en omgeving. Wij spannen ons tot het uiterste in om zo snel mogelijk bij u langs te komen en het probleem te verhelpen. Bij ons kunt u terecht voor specialistische, professionele en klantgerichte dienstverlening.

Ontstoppen riool Gouda

Met onderstaande diensten helpt ATF Loodgieter & Onderhoud u graag in Gouda én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Gouda of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij ATF Loodgieter & Onderhoud op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Gouda.Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

ATF Loodgieter & Onderhoud: uw rioleur in Gouda en omgeving!

Wc ontstoppen Gouda

Bent u op zoek naar een oplossing voor een verstopt toilet in Gouda? Wanneer uw wc verstopt is in Gouda, staan de riool experts van ATF Loodgieter & Onderhoud voor u klaar om het probleem op te lossen. Het rioleringsbedrijf zorgt ervoor dat uw verstopte wc snel ontstopt wordt.

Wij weten dat dit namelijk erg vervelend is als u hier lang op moet wachten Met behulp van moderne technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw wc snel en vakkundig ontstopt wordt, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt. Bij elke verstopping hebben wij de geschikte oplossing!

Afvoer ontstoppen Gouda

Is uw afvoer verstopt? Wij hebben de ervaring en kennis om dit probleem snel en efficiënt te verhelpen! Aarzel niet om een ervaren rioleringsbedrijf te bellen, anders kan de schade ernstig zijn. Wij beschikken over moderne apparatuur en geavanceerde technieken om uw afvoer te ontstoppen en laten alles netjes achter.

Kosten riool ontstoppen

Een verstopt riool is zeer ongewenst, en ook de kosten ervan zijn niet prettig. Elke verstopping heeft zijn eigen kenmerken, zoals diepte en ernst, die van invloed zijn op de kosten. Deze kunnen anders zijn door de diverse aspecten die zojuist zijn genoemd. Neem daarom snel contact op met ons ontstoppingsbedrijf, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen oplossen.

Verstopt riool Gouda

In het geval van een volledig verstopt riool kan het nodig zijn dat de gemeente moet optreden om het probleem te verhelpen. Als u op de hoogte bent van de plek waar het erfscheidingsputje zich bevindt, kunt u erin kijken om te achterhalen waar de blokkade zich bevindt. Wanneer er nog water in het erfscheidingsputje aanwezig is, kan dit wijzen op een verstopping in het gemeentelijke riool.

Als daarentegen het putje droog is, wijst dit erop dat de verstopping zich in uw eigen riolering bevindt. In het geval dat er een probleem voorkomt in uw eigen riolering, zijn wij beschikbaar om u te ondersteunen bij het opsporen en verhelpen van de verstopping. Wanneer u geen actie onderneemt bij een verstopt riool, kunnen er meer problemen ontstaan, waaronder een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Wat zijn de manieren waarop ik zelf mijn riool kan ontstoppen?

Er zijn meerdere manieren waarop u zelf uw riool kunt ontstoppen. Om verstoppingen te voorkomen, is het essentieel om zeefjes in de afvoeren te plaatsen en etensresten en haren uit de putjes te halen.

Mocht er echter een verstopping optreden, dan kunt u zelf proberen om de blokkade te verhelpen op twee verschillende manieren. Als eerste is het mogelijk om met een plopper de verstopping los te krijgen. Als dit niet werkt, kunt u het ook proberen met warm water en soda. Als deze methode ook niet effectief is gebleken, is het verstandig om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen om de verstopping in uw riool te verhelpen.

Hoe hoog zijn de kosten voor het ontstoppen van uw riool?

Bij het laten ontstoppen van uw riool door een professioneel ontstoppingsbedrijf, zult u te maken krijgen met kosten. Elke ontstopping is uniek, waardoor de kosten kunnen variëren.

Ondervindt u problemen met een verstopt riool? Aarzel niet en neem direct contact op met onze specialisten voor snelle en betrouwbare hulp! In Gouda en omstreken zijn wij dé experts op het gebied van verstoppingen en zorgen wij voor een snelle oplossing. Neem contact op met ons via 085 106 1323 om een afspraak te maken!

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1323

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Logo van Keurmerk ConsuBeter
Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft.Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had.Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!!Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken.Afspraken werden nagekomen.Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelostTop bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf!Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.